lördag 28 augusti 2010

Amninghalsband

Fungerar lika bra i sjalen

Jättefina, tåliga halsband för dig som vill ha något unikt. Varje kula består av en kärna av träkula som omvirkats för hand av Sandra Eliasson på Sytt och Gjort. Färgerna går att variera i evighet. Här syns det i gröna frächa nyanser.

Många barn gillar att ha något att pilla på när de ammar eller sitter i sjalen. Det distraherar dem från att bli rastlösa och vilja titta på annat. Den virkade ytan är spännande för små barnfingrar att känna på. Garnet vi använder är ganska grovt för att få fram en fin struktur för att väcka barnets upptäckarlust. Tillsammans med den blanka satinbandet ger det en väldigt härligt intryck.
På bilden till vänster sitter kulorna inte individuellt förankrade, de sitter ganska bra på plats ändå - men vill man verkligen hålla isär kulorna slår man enkelt en knut mellan dem. Tar man ett tunnare band och bara någon enstaka kula får man en annan typ av halsband som barnet kan skjuta fram och tillbaka.

Varje kula är individuellt omvirkad och sedan uppträdda på ett satinband. Självklart går det att sätta dem på andra typer av band, tråd eller länk - bara fantasin sätter gränser på färg och form. Just därför väljer vi att sälja halsbandet i moduler. Kula för kula. Från tre kulor och uppåt ingår 25 mm brett satinband upp till en meter långt om man vill. Vill man ha andra typer av band/snöre så gör jag mitt bästa att tillfredställa Dina önskemål.






De stora kulorna mäter ca 3,5 cm i diameter, de mindre knappt 3 cm. Här i jämförelse med en normal kulspetspenna. Klicka gärna upp bilden i fullt format för att se den härliga strukturen
.

 

Priset per kula är 35 kr för de mindre och 40 kr för de stora, inklusive enklare montering. Beställer gör du här ->*


* Glöm ej ange antal stora kulor, antal små kulor, färg och längd på eventuellt satinband samt färg på kulorna. Priset gäller enfärgade kulor. Vill du ha dem flerfärgade/randiga gäller fem kronor tillägg per färg och kula.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar